De lijnen van de veehouder naar de slachterij worden door ons zo kort mogelijk gehouden. We kopen onze dieren zelf in en zorgen voor een zo snel en kort mogelijk transport naar onze slachterij. Het transport gebeurt door gecertificeerde chauffeurs. Tijdens de rustpauze voor de slacht worden de dieren onderdak gezet voorzien van water en voer, dit voorkomt stress. Daarna worden ze rustig door zeer ervaren personeel op behoedzame wijze vakkundig verdoofd. Ondanks het feit dat het dier verwerkt wordt voor consumptie staat het dierenwelzijn bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen er alles aan doen om het hele traject van veehouder tot aan de slacht zo ethisch mogelijk te laten verlopen. Dit draagt mede bij aan de hoge kwaliteit van ons vlees.
Er gelden zeer strenge regels. De levende dieren worden voor de slacht gekeurd door een erkende keurmeester en na de slacht wordt het dier nogmaals gecontroleerd door een tweede keurmeester.
Pas dan als het product is goedgekeurd wordt het verder verwerkt in het proces.
Tijdens het uitbenen of technisch uitsnijden in onze snijzaal zijn ware specialisten aan het werk, met liefde en passie voor het vak. Hier worden de producten vers op maat gemaakt. Het vlees wordt precies aangeleverd conform de specificaties en hoeveelheden die de klant wenst. De klant bepaalt, wij doen de rest. Vervolgens verpakken wij de delen in dozen of Stockynet naar de wensen van de klant.
Het resultaat is een mooi kwalitatief hoogstaand product waar zowel wij als onze klanten blij van worden.
Eigen dieren voor eigen gebruik door ons laten slachten? Dat kan.
Technische delen, grote stukken en mooie lapjes, we leveren de producten aan precies zoals de klant het wenst. Het is ook mogelijk om passende vleeswaren van het geslachte dier te maken. We verpakken en stickeren indien gewenst. Ook hier geldt: de klant bepaalt en wij doen de rest.
Nijverheidsstraat 15
7131 PA Lichtenvoorde
Tel 0544-371846
Email: info@agri4plus.nl